contador de visitas


CARLOS CRESPO I JOSEP M. MAS, JUGADORS DEL CLUB BILLAR SÓLLER CAMPIONS D’ESPANYA




El passat cap de setmana, a la ciutat valenciana de Paiporta, es va celebrar el Campionat d’Espanya Billar a 3 Bandes, on els jugadors Carlos Crespo i Josep Maria Más es van proclamar Campions d’Espanya.

 

Començaren la seva actuació al campionat en mal peu, ja que perderen  contra l’equip anfitrió. Enfora d’enfonçar els ànims dels jugadors, aquest resultat va servir d’estímul per millorar el seu joc.

 

Després de disputar tres partits més, els jugadors es plantaren a la final més motivats que mai, ja que eren concients que el seu joc havia tengut una progressió  creixent a mesura que passaven els partits, i que ara tenien moltes possibilitats de fer-se amb el títol de campions.

 

Crespo  i Mas en tot moment jugaren molt concentrats, oferint als seguidors sollerics desplaçats a Paiporta el seu millor joc, elegant i efectiu. Crespo amb un promig de 2,500 i Mas 2,666, cifres que només són capaços de registrar els grans jugadors de billar,  aconseguiren la victoria i el tan esperat trofeu.

 

D’aquesta manera, els jugadors del Club Solleric posen punt i final a una magnífica temporada, on han aconseguit ser els millors de les Balears, d’Espanya i bronze a Europa.

 

Tant els seguidors, com La Societat La Unió Sa Botigueta, volem animar-los a que seguesquin amb l’ il.lusió i les ganes de superació que han demostrat aquets darrers anys.

 

 ENHORABONA CAMPIONS ¡!!!

No hay comentarios: